Design és felépítés

Programunk felületének készítésekor elsődleges szempont volt, hogy átlátható és könnyen kezelhető, illetve tanulható legyen.

Nevünkből kiindulva a rendszer teljes felülete úgy épül fel, mint egy folyamatvarázsló. Az egyes folyamatokon legyen az árajánlat készítés, munka kiírás, gyártás-programozás, szállítólevél írás, vagy bármilyen feladat, úgy vezet végig minket, mintha egy klasszikus „next-next-finish” rendszerű program telepítést végeznénk.

Balról jobb végig vezet minket a folyamaton amit éppen csinálunk. Nem enged hibázni, nem enged egyetlen fontos paramétert sem kihagyni.

Ezen kívül a főmenüben felülről lefelé végigkövethetjük az utat, ahogy beérkezik az alapanyagunk, átmegy a gyártáson, és végül késztermék lesz belőle.

A gépterembe készült elektronikus munkatáska kitöltése is végtelenül egyszerű, használata pár perc alatt elsajátítható. Kezelőfelülete hasonlít egy zene lejátszóhoz, mindössze a START, PAUSE és STOP gombok használatával minden fontosabb feladat elvégezhető.

Ha pedig valami mégsem tökéletesen egyértelmű, akkor sincs szükség a több száz oldalas PDF -ben keresgélni a megoldást, elég csak rákattintani a kis „video” ikonra az adott modulban, és máris indul a mozi ami bemutatja az adott funkciót, és segít a probléma megoldásában.