Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!

Régóta szívügyünknek tekintjük, hogy a magyarországi nyomdák is elinduljanak a „digitalizálódás” útján, és ne csak a termékek gyártása, hanem a teljes cég managementje során is hatékony és könnyen kezelhető szoftveres támogatással dolgozhassanak.

Ezért mostantól Process Magic rendszerünk elérhető a Modern Vállalkozások Programjának keretein belül is.

A céljaink elérésében nagy segítséget jelent a Modern Vállalkozások Programja, mellyel a vállalkozások profi szakértői segítséget kapnak a digitális útra lépésben, ráadásul emellé még kedvezményeket és finanszírozási segítség is társul.
A pogramba a Process Magic termékünk került bele, mely egy teljeskörű termelésirányító rendszer nyomdák és termelü üzemek részére.
Ráadásként egy speciális ajánlattal érhető el rendszerünk! 1 év helyett 2 évig biztosítjuk a teljeskörű djmentes support szolgáltatást, továbbá az Online Ügyfélportálunk megrendelése esetén annak árából 20% kedvezményt biztosítunk.

Szuper lehetőség, hogy újra van olyan pályázati lehetőség aminek a kereteibe rendszerünk is belefér. A Modern Vállalkozások Programjának szakértői készségesen állnak rendelkezésére, hogy ennek kihasználásában segítsenek!

A programban való részvétellel kapcsolatban az MVP weboldalán vagy kollégánknál kaphat részletes tájékoztatást és segítséget

Gecsó Zoltán

gecsoz@promagic.hu

+36(30)235-7941