PM LABEL

Rendszerünk első és legrégebben (több mint 10 éve) készült moduljai dedikáltan a keskenypályás flexo technológiához lettek kifejlesztve.

Tehát nem egy ofszet kalkulációs rendszer „flexósításáról” van szó, hanem egy olyanról, ami a kezdetektől fogva a flexo technológiára készült.

Fogszámok, hengerek, palástméretek, stancok, klisék, aniloxok, inline és offline műveletek, méter ár, alapanyag mennyiség m és m2 mennyiségben, csupa  csupa olyan fogalmak, melyek azt mutatják, hogy értjük és ismerjük a flexo technológiát!

Bár ez a legrégebbi rendszerünk, de fejlesztése folyamatos, haladunk a korral és minden új technológia és megoldás bekerül a rendszerünkbe.

Rendszerünk egyedülálló és kiemelten fontos része az automatikus utókalkuláció!

Emberi beavatkozás nélkül, az elektronikus munkatáskából érkező adatokat felhasználva, automatikusan elkészül az utókalkuláció, így azonnal látható, hogy a tervezetthez képest mekkora nyereséggel sikerült legyártani a megrendelést.

PM LABEL rendszer főbb információk

Kiemelt figyelem az egyszerű kezelhetőségen

Az egész rendszert úgy fejlesztettük ki, hogy kezelése nagyon könnyen és gyorsan elsajátítható legyen.

Nincsenek rejtett többszintű menük, nincsenek bonyolult beállítások, nincsenek elrejtett funkiók. A program varázslószerűen vezeti végig a kezelőt még a legbonyolultabb műveleteken is.

Az árkalkuláció készítése is pár perc alatt elsajátítható, sőt a sablonok használatával bárki képes elkészíteni egy hibátlan ajánlatot több éves nyomdai szaktudás nélkül is!

PM LABEL rendszer működési bemutató

Bővebb információ

Ha szeretne többet megtudni rendszerünkről, nézze meg részletes bemutatónkat oktató felületünkön ITT

Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy bemutathassuk rendszerünket élőben.