Rólunk

Rendszerünket Debrecenben kezdtük fejleszteni. Nem íróasztal mellett, hanem egy nyomdában, élő munkakörnyezetben. Itt flexo, ofszet és digitális technológia,  továbbá teljesértékű kötészet is megtalálható a nyomdában. Azóta is használatban van itt a rendszerünk, és ez a nyomda az elsődleges tesztközpontunk.

Valódi,  gyakorlati tudást ültettük át rendszerünkbe, eldobva minden régi kötődést és korlátot, és egy modern fejlesztőrendszerben készült letisztult felületű programot alkottunk meg. Mellőzve minden olyan sallangot, amik a funkciólistát ugyan növelték volna, de a napi ügymenet során szinte alig van rájuk szükség. Ténylegesen azokra a feladatokra koncentráltunk, amikre szükség van a nyomda működésében minden egyes nap.

A fejlesztésben könnyűipari főiskolán végzett, gyakorló nyomdászok, gépmesterek, kalkulátorok, nyomdatulajdonosok, könyvelők és gazdasági szakemberek vettek részt, hogy egy olyan rendszer készíthessünk el, ami minden szakterület igényeit szem előtt tartja.

De a munka itt nem állt meg! Folyamatosan gyűjtjük felhasználóink véleményét, és segítségükkel napról napra bővítjük rendszerünk tudását és egyszerűsítjük a használatot.

Célunk egy olyan rendszert adni a szakemberek kezébe, ami semmiben sem hátráltatja a napi munkavégzés, csak előnyei vannak!

Olyan rendszernek semmi értelme, amit a dolgozók a napi munkában csak plusz tehernek éreznek, nem pedig a munkájukat segítő megoldásnak!

 –

Promagic Hungary Kft.

4032. Debrecen, József Attila u. 15.

Adószám  –  14323407209

Cégjegyzékszám  –  09 09 015018

Általános információ

info@promagic.hu

Terméktámogatás, hibabejelentés

support@promagic.hu

Értékesítés

Balázs János

+36(70)389-1395

balazsj@promagic.hu

Gecsó Zoltán

+36(30)235-7941

gecsoz@promagic.hu