Rendszerünk Debrecenben került kifejlesztésre, nem íróasztal mellett, hanem egy nyomdában ahol a flexo, ofszet és digitális technológia,  valamint egy teljesértékű kötészet is megtalálható.

Így az igazi, gyakorlati tudást ültettük át rendszerünkbe, eldobva minden régi kötődést és korlátot, és egy modern fejlesztőrendszerben készült letisztult felületű programot alkottunk meg.

A fejlesztésben könnyűipari főiskolán végzett, gyakorló nyomdászok, gépmesterek, kalkulátorok, nyomdatulajdonosok, könyvelők és       gazdasági szakemberek vettek részt, hogy egy olyan rendszer gördüljön      le a gyártósorról, ami minden igényt kielégít.

De itt még nincs vége. Folyamatosan gyűjtjük felhasználóink véleményét, és segítségükkel napról napra bővítjük rendszerünk tudását és egyszerűsítjük a használatot.

Célunk egy olyan rendszert adni a kezébe, ami semmiben sem hátráltatja a napi munkavégzés, hiszen egy olyan rendszernek semmi értelme, amit a dolgozók a napi munkában csak plusz tehernek éreznek, nem pedig a munkájukat segítő megoldásnak!