Helikon Nyomda – PM Flexo

Nagy örömünkre szolgált, hogy a tekercses címkegyártás egy újabb egy nagy múltú képviselőjétől kaptunk bizalmat, és telepíthettük rendszerünket.

Ráadásul ez a munka azért is különleges volt, mert nem csak egy egyszerű telepítés történt, a nyomda tapasztalt vezetői és dolgozói segítségével rengeteg új funkcióval és modullal bővült rendszerünk.

Ismét beigazolódott az, hogy egy termelésirányító rendszer soha nincs kész. Mindig vannak új ötletek, új tapasztalatok amik megvalósításával programunk még inkább meg tud felelni az elvárásoknak.

Ezek az ötletek, javaslatok sok irányból érkezhetnek. Van ami a tulajdonostól, van ami a kalkulátortól vagy gyártás programozótól érkezik, de van, amikor a gépmestertől kapunk olyan ötletet, amit nagyon egyszerűen meg lehet valósítani és hatalmas segítséget jelent a program napi használata során, de magunktól sohasem jutott volna eszünkbe.

Nem tudunk mindent a tervezőasztalon kitalálni. Célunk, hogy szoftverünk segítse a napi munkavégzést és semmiképpen se hátráltassa. Ahhoz, hogy ezt meg tudjuk valósítani, mindenkinek a véleményére, ötletére, javaslatára kíváncsiak vagyunk! Nincsenek zárt kapuk, nyitottak vagyunk a változásra!

Köszönjük szépen a sok segítséget amit a Helikon nyomdától kaptunk! A munka nem állt meg, folytatódik a fejlesztés, hogy minél jobban meg tudjuk könnyíteni a napi munkavégzést, és ne az adminisztrációra, hanem a gyártásra tudjanak koncentrálni!

A Helikon Nyomdáról egy szuper cikk is megjelent a Magyar Grafika -ban, amiben minket is megemlítettek. Köszönjük!

Helikon Nyomda – Magyar Grafika