Ügyfeleink

Ügyfeleinkkel minden esetben szoros kapcsolatot tartunk fent a rendszer telepítése után is. Hiszen nem csak egy dobozos terméket adunk el, hanem segítünk partnerünk mindennapi működésében ez pedig megoldhatatlan a folyamatos együttműködés nélkül.

Calypso Nyomda Kft – PM Label
A 2019 -es Flexo szimpózium kereteiben bemutattuk rendszerünket a Calypso Nyomdában működés közben. Erről a Magyar Grafika részletesen beszámolt KÉPRIPPORT és CIKK formájában is.

Helikon Nyomda Kft. – PM Label
A Helikon Nyomdáról és rendszerünkről a Magyar Grafika -ban is megjelent egy cikk.

Imprenta Kft. – PM Label
Az Imprenta szakemberei segítségével bővítettük rendszerünk tudását, hogy a Durst digitális cimkenyomó gépekkel is együtt tudjon működni.

Nyomdaipari Szolgáltató KKT. – PM Label + Press
A lerégebbi ügyfelünk, a Process Magic rendszer annó náluk került kifejlesztésre, és az itt szerzett tapasztalatok alapján kezdtük el forgalmazni, hogy más nyomdáknak is segíthessünk a megszerzett tudásunkkal és kifejlesztett rendszerünkkel.

Serenity Solution Kft. – PM Press

Spori Print Vincze Kft. – PM Press
A Spori nyomdában egy speciális verzióban készült el rendszerünk. A Process Magic felel a gyártás irányításért, és egy másik ügyviteli rendszer felel az egyéb adminisztratív megoldásokért a nyomdában. Egyedi fejlesztésre volt szükség a két rendszer összehagolásához.