2021 – Újdonságok

PM Web Online

Az egyik legfigyelemreméltóbb fejlesztésünk a PMWebOnline ami egy teljeskörü ügyfélportál a PM rendszerhez. Segítségével lehetőségünk van a teljesen online kapcsolattartásra ügyfeleinkkel. Ráadásul ez a rendszer nem csak arra képes, hogy ügyfeleinket kiszolgálja, hanem üzletkötőink vagy több ügyfelet kezelő viszonteladó partnereink is is tudják használni a felületet, és egyszerre több, hozzájuk tartozó partner adatait tudják vele kezelni.

A PM rendszerben magunk dönthetjük el, hogy mely új ajánlatkérések, árajánlatokat, munkatáskákat, szállítóleveleket osztjuk meg ügyfeleinkkel. Nem látnak mindent automatikusan, csak azt, amit szeretnénk, hogy lássanak. Ráadásul mindezt olyan módon, hogy a fontos, szenzitív adatok, és a teljes PMWebOnline portál is a nyomda saját szerverein marad. A teljeskörű adatbiztonságot szem előtt tartva nem a mi szerverünk az, amin keresztül a szenzitív adatok elérhetővá válnak ügyfelei részére, hanem mindet adat marad a nyomda saját szerverén.

Érintkezés mentes bevezetés

A kialakult vírus helyzetre való tekintettel rendszerünket átalakítottuk annak megfelelően, hogy partnereinknek ne csak az IT világban, hanem a való életben is sokkal nagyobb biztonságot nyújtsunk. Ennek keretében a teljes rendszerünk telepítése, adatimportálása, konfigurálása, oktatása, hibajavítása távolról elvégezhető vált.

Online kurzusaink segítségével a rendszer betanítása teljes körűen elvégezhető személyes kontaktus nélkül. Ennek részeként partnereink rendelkezésére áll személyes kapcsolattartónk, aki Telefon / Skype / Viber / Anydesk / Teamviewer segítségével megtartja a oktatásokat. Majd hogy ez a tudás ismételhető, és gyakorolható legyen az eLearning felületünkön keresztül videók segítségével bérmilyen információ elérhető a rendszeről. Tetszőleges számban és időpontban visszanézhető, hogy mit mikor hogyan kell csinálni, sőt akár a gyakorlásra is lehetőség van online kvízek formájában.

Környezetvédelem

Rendszereink teljeskörű online bevezethetőségének köszönhetően hatalmas lépést teszünk a környezetvédelem irányába is, hiszen az utazással kapcsolatos összes károsanyag-kibocsátást meg tudjuk szüntetni.

Árengedmény

Az online bevezetés megvalósításával megtakarított költségeket nem akarjuk zsebretenni, így azon ügyfeleink, akik a telje sonline bevezetés melett döntenek, 10% -os árengedményben részesülnek termékeinkből.