PM PRESS

Sikeres flexo megoldásunk után tovább léptünk és rendszerünket új modulokkal bővítettük, így már az íves nyomtatás híveit is ki tudjuk szolgálni.

Legyen szó hagyományos ofszet, esetleg digitális, vagy dekorációs munkákról, rendszerünk tökéletesen elkészíti az árkalkulációt, majd a munkatáskát, és végigviszi a teljes gyártási folyamatot.

Nincs olyan technológia, aminek a kezelésére ne lenne képes rendszerünk.

Mindezt modern, letisztult kezelőfelületen, aminek használata nagyon gyorsan megtanulható, és segítségével akár egy könyv kalkulációját is elkészítheti egy amatőr, nyomdai tudással nem rendelkező dolgozónk is!

Rendszerünk egyedülálló és kiemelten fontos része az automatikus utókalkuláció!

Emberi beavatkozás nélkül, az elektronikus munkatáskából érkező adatokat felhasználva, automatikusan elkészül az utókalkuláció, így azonnal látható, hogy a tervezetthez képest mekkora nyereséggel sikerült legyártani a megrendelést.

PM PRESS rendszer főbb információk

Kiemelt figyelem az egyszerű kezelhetőségen

Az egész rendszert úgy fejlesztettük ki, hogy kezelése nagyon könnyen és gyorsan elsajátítható legyen.

Nincsenek rejtett többszintű menük, nincsenek bonyolult beállítások, nincsenek elrejtett funkiók. A program varázslószerűen vezeti végig a kezelőt még a legbonyolultabb műveleteken is.

Az árkalkuláció készítése is pár perc alatt elsajátítható, sőt a sablonok használatával bárki képes elkészíteni egy hibátlan ajánlatot több éves nyomdai szaktudás nélkül is!

PM PRESS rendszer működési bemutató

Bővebb információ

Ha szeretne többet megtudni rendszerünkről, nézze meg részletes bemutatónkat oktató felületünkön ITT

Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy bemutathassuk rendszerünket élőben.