Technikai felépítés

Rendszerünk már a tervezés fázisában is ipari körülményekre lett tervezve.

Az adatok teljeskörű és biztonságos tárolásáról SQL szerver gondoskodik, a kliens gépeken semmilyen adattárolás nincsen. Így egy esetleges meghibásodás, káreset, eltulajdonítás esetén nem tűnnek el, el nem vesznek el adatok. A mentés, frissítés, hozzáférési jogosultság központilag kezelhető.

A szerver nem a messzi távolban egy ismeretlen szolgáltató felhős tárhelyén található, hanem fizikailag is a nyomdában kerül elhelyezésre, így akkor sem akad meg a munkavégzés, ha nincs internet kapcsolat.

Természetesen a szerverhez biztosítani tudunk 0-24 órás távfelügyeletet, folyamatos biztonsági mentés-visszaállítást, távoli hibajavítást és szükség esetén helyszíni kiszállást is.

De ha mégis a felhős megoldás a szimpatikus, akkor erre is van megoldás. Dedikált, egyedi szervert biztosítunk, amihez megadjuk a teljes hozzáférést is, és az adatok nem egy központi szerveren vannak, több száz másik nyomda adataival együtt, hanem egy saját titkosított szerveren, Magyarországon, egy profi szerver parkban elhelyezve.

Ha egy kliensgép meghibásodik, nem kell telepíteni, nem kell konfigurálni, a teljes rendszer elérhető bármely más kliensről, illetve akár egy mozdulattal bekapcsolható helyette egy tartalék gép, ami azonnal átveszi a kiesett gép szerepét.

A program futásához nincs szükség csilli-villi, drága eszközökre, bármilyen gépen elfut amin a Windows is elindul. Az egyetlen feltétel, hogy a képernyő felbontása minimum 1400*900 -as legyen. A rendszer erőforrás igénye annyira kicsit, hogy akár egy 10 éves, Windows XP-t futtató számítógépen is tökéletesen üzemel, vagy akár tableten is kezelhető.

Bizonyos modulokhoz rendelkezésre áll webes interfész is, így még eszközbeszerzésre sincs szükség, a legfontosabb funkciók akár egy egyszerű mobiltelefon segítségével is elérhetőek.

Rendszerünk együttműködik RFID és vonalkód olvasókkal, hagyományos és cimke-nyomtatókkal is márkától függetlenül.

Legyen szó szerverről, kliensről, tabletről, nyomtatóról, RFID vagy vonalkód olvasóról mindenféle eszköz és kiegészítő beszerzésében, beüzemelésében, karbantartásában és javításában is állunk rendelkezésére akár 0-24 órában is! Akár a teljes IT rendszert kezelését is el tudjuk vállalni profi módszerekkel, és rendkívül rövid SLA határidőkkel.

Amennyiben más, meglévő nyomdai rendszerről vált a mi megoldásunkra, akkor a nyomda összes dolgozójának helyszíni oktatását, átképzését díjmentesen biztosítjuk!